Hjem » Hvad er Pablo snus?

Hvad er Pablo snus?

Hvad er Pablo snus

Snus er mere populært end nogensinde før, og vokser stadig hurtigt i popularitet. Der findes derfor også enormt mange forskellige snusmærker på markedet, nogen mere populære end andre. Pablo snus er ikke lige så udbredt, som andre mærker, og dette skyldes at Pablo snus ikke er for alle. Pablo snus er enormt stærkt, og kun meget erfarne snusbrugere kan holde til at gøre brug af et stykke Pablo snus. I denne artikel kan du læse mere om Pablo snus, men først og fremmest nærmere om hvad præcist snus er.

Hvad er snus?

Snus er små poser fint malet tobak, som indeholder forskellige smagsstoffer og nikotin. Denne pose placeres under overlæben, og her vil man typisk have den liggende i 10-30 minutter. Imens man har posen liggende under overlæben optages nikotinen fra snusen løbende gennem tandkødet og spyttet. Dette giver en opkvikkende og afslappende effekt samtidigt, hvilket mange nyder godt af. I Danmark er det ulovligt at sælge snus, og snus kan ikke købes i Danmark, medmindre det er ulovligt salg. I Danmark er det lovligt at sælge nikotinposer, og disse virker fuldstændigt ligesom snus, og har også samme effekt. Derfor omtales nikotinposer også bare som ”snus”, da det har samme effekt og bruges på samme måde som normalt snus. Pablo snus der kan købes i Danmark, er derfor i bund og grund også nikotinposer, og per definition ikke rigtigt snus.

Pablo Snus

Pablo snus er fremstillet I Sverige og er blandt det stærkeste snus på markedet. Faktisk så er nikotinindholdet hele 32%, hvilket svarer til 50mg nikotin pr. stykke. Det er enormt stærkt og derfor kun for den meget erfarne snusbruger. Pablo snus er røgfri tobaksfrie nikotinposer, som indeholder blade og rødder af høj kvalitet. Med denne enormt stærke snustype kræver det altså at man er erfaren med nikotin, da det ellers vil være meget svært for kroppen at håndtere så stor en mængde nikotin på en gang. Pablo sælger mange forskellige smagsvarianter, hvor deres Pablo Ice Cold er den mest populære.

Pablo Snus er lavet primært for at maksimere dets virkning og nikotinindhold. Nikotin er et meget afhængighedsskabende stof, og ved jævnlig brug af snus vil det medføre abstinenser, hvis man stopper med at bruge det. Eftersom at Pablo indeholder hele 50mg nikotin per pose, er der derfor også meget stor sandsynlighed for at man opbygger en afhængighed ved brugen af Pablo snus. Udover at være afhængighedsskabende er snus også skadeligt. Ved brugen af skandinaviske nikotinposer vil det give snusskader i mundslimhinden der, hvor snusen placeres. Derudover er der også risiko for at tandkødet trækker sig op og tilbage, og tandkødet kan ikke vokse tilbage når man ikke længere gør brug af snus. Det vil derfor være en permanent skade, men det er ikke alle der bruger snus der oplever dette, og man vil også hurtigt kunne se når det begynder at ske, og derfor stoppe inden det bliver helt slemt.