Hjem » Hvad er Ace snus?

Hvad er Ace snus?

Hvad er Ace snus?

Hvis du bruger snus, eller overvejer at begynde på at bruge snus, så har du højst sandsynligt set snusmærket Ace. Ace er et relativt nyt, men meget populært snusmærke, som sælger tobaksfrie nikotinposer til skarpe priser i Danmark. I Danmark er det ulovligt at sælge ægte snus, men til gengæld er det lovligt at sælge tyggetobak og nikotinposer, og det er nikotinposer som Ace sælger. I daglig tale kaldes nikotinposer dog også bare for snus, da nikotinposer har nøjagtigt den samme effekt og bruges på samme måde som almindeligt snus. Nikotinposer er dog væsentligt mindre sundhedsskadeligt, da de er tobaksfrie i modsætning til rigtigt snus, som er et tobaksprodukt.

Ace snus

Ace Snus

Ace er altså et snusmærke der sælger tobaksfrie nikotinposer med et fokus på tre forskellige ting: kvalitet, friske smage og en høj styrke. Ace er produceret i Danmark af den danske producent ”Ministry og Snus”, hvilket også betyder høj kvalitet. Ace sælger som sagt mange forskellige smagsvarianter, så der er meget at vælge imellem.

De primære og mest populære smagsvarianter som Ace tilbyder er:

  • ACE Superwhite Cool Mint Slim
  • ACE Superwhite Citrus Slim
  • ACE Superwhite Eucalyptus Slim
  • Ace Superwhite Extreme Cool Slim
  • Ace Superwhite Licorice Mint Slim

Ace snus

Alle disse forskellige smage indeholder 9mg nikotin af høj kvalitet per portion, og er derfor en god måde at få en stærk nikotinoplevelse på. Der er altså fem forskellige smage, men de har alle tilfældes at de er meget friske og gode i smagen.

ACE og dets tynde nikotinposer er blevet skabt og designet af eksperter fra ”Ministry of Snus”, og er lavet til at være meget diskrete og komfortable at nyde. Fyldet af en ACE nikotinpose består af kvalitets nikotin plante fibre. Dette hvide fyld eliminerer både risikoen for at poserne efterlader mærker på dine tænder, og så generer de langt mindre spyt end normalt snus vil. Det giver både en bedre oplevelse, er sundere og gør at du kan nyde nikotinposen i meget længere tid.

Ace Snus og afhængighed

Da ACE snus er et nikotinholdigt produkt ligesom alle andre tobaksprodukter er der en stor risiko for at man bliver afhængig af produktet. Det er nikotinen i snus der gør en afhængig, præcis lige som ved f.eks. cigaretter. Dette skyldes at nikotin giver en fantastisk oplevelse for kroppen, som både er opkvikkende og afslappende på samme tid, og derudover er snus enormt nemt at gøre brug af, hvilket betyder man ofte kan ende med at tage meget mere snus end man ville have røget af cigaretter. Bliver man afhængig af sit snus vil man derfor også opleve abstinenser for nikotinen, hvis man pludseligt stopper med at gøre brug af snus. Disse abstinenser kan opstå på flere forskellige måder, men typisk ved fysisk ubehag eller endda depression, hvis man for alvor har vænnet sig til at gøre brug af det. Nogle kan dog også opleve at de ikke opbygger nogen form for afhængighed – det er meget forskelligt fra bruger til bruger, og hvor meget man på nuværende tidspunkt bruger om dagen.